Weekend w Poznianiu

Життя | Познань

Фото: інтернет

Міську ялинку засвітять на площі Колегяцького, а бібліотека імені Рачинського організовує різдвяні майстер-класи без відходів. Також буде багато цікавих концертів – зокрема оркестру Армії США.

П’ЯТНИЦЯ 1.12

Різдвяні майстер-класи Zero Waste

Організатори запрошують на різдвяні майстер-класи, присвячені zero waste. Протягом двох днів учасники навчаться готувати невеликі подарунки та більш екологічно упаковувати подарунки. 

Бібліотека Рачинських, пл. Wolności 19

17:00 (п’ятниця) 12:00 (субота)

Вхід вільний, реєстрація через форму https://www.webankieta.pl/ankieta/1053500/formularz-zgloszeniowy-zero-waste-edycja-zimowa.html

Більше інформації на сторінці

Фестиваль подарунків

Фестиваль подарунків – це подія для всіх, хто любить оточувати себе красивими виробами ручної роботи, шукає оригінальні новорічні подарунки та хоче відчути магію свята, поринувши у світ художньо виготовлених ялинкових прикрас.

Познанський міжнародний ярмарок, Конгрес-центр Познані, вхід А

11:00-19:00 (п’ятниця та субота) та 11:00-18:00 (неділя)

Квитки: 15 злотих (пільговий) або 20 злотих (звичайний)

Голоси симфонії 

Познанська філармонія запрошує на 143-й виставковий концерт. Це буде нагода послухати Симфонію для сопрано з оркестром Йоава Талмі та Симфонію № 4 соль мажор Густава Малера.

Аула УАМ, вул. Венявського 1

7:00 вечора

Квитки: від 25 зл

Автомобільний музей 

В автомобільному музеї відвідувачі можуть побачити історичні транспортні засоби наживо та відправитися в подорож у часи, коли вони були в дорозі. Місце поділено на кілька тематичних зон, у кожній представлені предмети з різних куточків світу. 

Познанський міжнародний ярмарок, вул. Глоговська 14

11:00 (виставка працює щодня)

Квитки: 20-25 зл

СУБОТА 2.12

Концерт армії США

У рамках «Bethlehem Poznański» виступатиме та співатиме група «Free Groove», що складається з учасників оркестру армії США та солістів. Їх минулорічний виступ був тепло зустрінутий познанцями і чудово вписався в атмосферу майбутніх свят.

Площа Свободи

час. 19:00 

Вхід вільний

Байка

Організатори запрошують на ще одну музичну зустріч у Browarna Przystań. BAiKA — це дует, створений Пьотром Банахом і Катажіною «Кафі» Фігай. Це поєднання багаторічного досвіду зі свіжістю та енергією. 

Browarna Przystań, ul. Броварна 37

20:00 

Вхід вільний

Дюймовочка 

У анімаційному театрі відбудеться вистава для дітей у постановці Артура Романського за мотивами роману Г.Ч. Андерсен. Це історія про подорож маленької героїні та її зустрічі з незвичайними персонажами.

Театр анімації, вул. Święta Marcin 80/82

11:00 та 13:00 (субота та неділя)

Квитки: від 40 злотих 

Разом до надії – благодійний концерт

Цієї суботи відбудеться благодійний концерт для Якуба Чубака. За плечима у Куби важка і болісна боротьба. Щоб повернутися до самостійного життя, йому потрібні протези на всі чотири кінцівки. Організатори просять про допомогу всіх людей з великим серцем. Серед виконавців: vJulia & Sweet Piano Jazz, Kolejorz Girls і Cannonball Band.

Площа Свободи

15:00

Вхід вільний

НЕДІЛЯ 3/12

Запалення міської ялинки

Міську ялинку засвітять на площі Колегіацького. З цієї нагоди заплановано чимало атракцій, як-от шоу акробатики та концерт різдвяних та зимових хітів.

Площа Колегіацького 

17:00

Вхід вільний

День народження Святого Миколая ринкової площі 

Організатори запрошують на грудневу зустріч до Дня Святого Миколая, поєднану з Днем народження Ринку Лазарського. З цієї нагоди було підготовлено багато атракцій, таких як концерт, частування та подарунки. 

Площа Ринок Лазарського

11:00

Вхід вільний 

Мюзикл Познань – Ігнацій Падеревський 

Гурток гідів PTTK Марцелі Мотте в Познані та Познанське товариство друзів наук запрошують на тематичну прогулянку. Прогулянку про видатного композитора і політика проведе Ева Томашевська.  

Місце зустрічі: вул. Święta Marcin 87, біля пам’ятника І. Падеревського

11:00

Вхід вільний

Якщо Ви є свідком цікавої події або хочете про щось повідомити – будь ласка, зв’яжіться з нами! Висилайте інформацію, статті, аудіо, фото та відео матеріали на адресу: info@razemwpolsce.org

реклама

ПІДТРИМАТИ РЕДАКЦІЮ

Приєднуйся до нас і наших соціальних медіа

Наш телеграм канал завжди надає важливу та актуальну інформацію  про те, що діється навколо тебе і не лише

https://t.me/razemwpl

 

реклама

реклама

реклама

реклама

реклама

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.